Degenen die haar vroeger een ‘neushoorn’ noemden zullen hun ogen nu niet kunnen geloven ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

Degenen die haar vroeger een ‘neushoorn’ noemden zullen hun ogen nu niet kunnen geloven ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

13 augustus 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

De Ierse Eva Warne woog op een bepaald moment 120 kilo omdat ze extreem ongezond at. Vooral afhaalmaaltijden van bij de Chinees, fast food en veel snoep.

โ€œToen ik naar een tram toeliep, hoorde ik iemand zeggen dat ik leek op een aanstormende neushoorn uit de film โ€˜Jumanjiโ€™. Ik voelde me wel al ongemakkelijk en ik vond amper kleren die me pasten, maar pas na dat voorval klikte er iets in mijn hoofd en wist ik dat er iets moest veranderen. Ik had echt slechte eetgewoonten opgebouwd en at de ene afhaalmaaltijd na de andere.

Mijn mama kookte wel gezonde dingen voor mij, maar die waren nooit genoeg dus vulde ik me later op de avond nog met kebab op chips.โ€ Eva trok naar de fitness en verloor maar liefst 50 kilo! En ze ziet er nu schitterend uit. Meer nog, wij zijn er zeker van dat de kerel die haar een neushoorn noemde, nu wel andere gedachten zal hebben.