Ze behandelde haar hond op een verschrikkelijke manier en de straf die ze van deze rechter kreeg is geweldig 😢❤(2 minuten lezen)

Ze behandelde haar hond op een verschrikkelijke manier en de straf die ze van deze rechter kreeg is geweldig 😢❤(2 minuten lezen)

8 juli 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Deze vrouw, Alyssa genaamd, had dringend behoefte aan een flinke les. De rechter die haar zaak behandelde deed geen half werk. Dit is haar verdiende loon voor haar onaanvaardbare nalatigheid.

Ze liet haar hond een week lang opgesloten en alleen. Zoiets staat in de wet opgeschreven als dierenmishandeling. Het is in dit huis dat de pitbull Moose een weeklang eenzaam opgesloten werd. Het dier is na de week eenzame opsluiting uitgehongerd, heeft dringend behoefte aan water en is bang van alles. In deze toestand treft de gerechtsdierenarts het dier aan. Alyssa gaf haar schuld toe maar voegde er onmiddellijk aan toe dat het ‘maar voor een weekje was’. Dan mag ze zich voor rechter Michael Cicconetti presenteren. We kennen deze rechter reeds van een eerder artikel op Trending Nieuws omwille van zijn creatieve straffen. Als de rechter wordt verteld in welke toestand de hond werd aangetroffen, zegt hij dat hij er zelf ‘ziek van wordt’. Hij heeft al gauw zijn verdict klaar en een passende straf. Tijd om Alyssa een belangrijk lesje te leren. Hij kijkt de vrouw strak in de ogen en zegt, “Je mag zelf eens ondervinden hoe het is om een weekje zo te leven.

Je mag zelf kiezen: of je gaat naar de gevangenis, of je maakt een weekje door op in dezelfde omstandigheden als die waarin je Moose achterliet. Je krijgt echter een zachtere versie van wat je hem aandeed. Je blijft acht uren op de stinkende vuilnisbelt. We zoeken voor jou de smerigste plek die we kunnen vinden en daar blijf je gedurende acht uur. Als het je doet overgeven, geef dan maar over en denk eens na over wat je met Moose hebt aangevangen.” Alyssa koos natuurlijk voor optie twee. Maar ze kreeg er ook snel spijt van. Alles is beter dan de gevangenis, was haar logica, maar dan had ze niet gerekend op de vindingrijkheid van de beroemde rechter. Enkele uren op de vuilnisbelt maakte haar al wanhopig en huilend riep ze uit, “ik was beter naar de gevangenis gegaan.” Hoe dan ook, Alyssa leerde die dag een essentiële les. Door aan den lijve te ondervinden wat ze haar huisdier aandeed, weet ze nu wel beter. ‘Het was maar voor een weekje’ krijgt een heel andere betekenis als je zelf in de drek, vuiligheid en stank moet leven.