Ze vraagt hem waarom hij is vreemd gegaan ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Ze vraagt hem waarom hij is vreemd gegaan ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

15 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Het hebben van een ex is natuurlijk niet leuk, maar het hoort nou eenmaal ij het leven. Het liefste maak je dit natuurlijk nooit mee, maar soms is het toch echt beter voor beiden wanneer jullie wegen scheiden.

Vaak is het eindigen van een relatie ook direct het einde van al het contact met elkaar en dat is toch wel zonde. Je bent niet voor niets zo lang bij elkaar geweest dus je moet elkaar toch wel aardig vinden.

In deze video zie je twee exen die tegenover elkaar gezet worden om de fouten in hun relatie te bespreken. Ze moesten voort het begin van het gesprek allebei beloven dat ze de waarheid zouden gaan spreken en dit hebben ze ook zeker gedaan. Zo vertelt de man zelfs dat hij meerdere malen is vreemd is gegaan en dit is natuurlijk niet bepaald makkelijk om te vertellen.

Zelfs niet wanneer de vrouw die tegenover je zit al je ex is. Ondanks dat de twee dus elkaars ex zijn, lijkt er nog wel respect te zijn voor elkaar. Al is deze vorm van respect aan het einde van het gesprek misschien toch wel volledig verdwenen!