Dankzij dit trucje weet ze een ontvoering te voorkomen ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

Dankzij dit trucje weet ze een ontvoering te voorkomen ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

16 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Allemaal doen we ons uiterste best om onze kinderen de gevaren van onbekenden te leren. Er bestaan helaas namelijk personen die kinderen misleiden en ze in hun auto lokken.

De ouders van dit meisje hadden hun kind een bijzonder nuttig trucje geleerd, wanneer een onbekende haar probeert te misleiden. Ze probeerde uit wat ze had geleerd en kon zo haar mogelijke ontvoerder stoppen. Goed gedaan, meid.

โ€œOm 15.45 was een 11-jarig meisje aan het wandelen met een vriend nabij een park in de buurt toen man in een witte bestelwagen naast hen kwam rijden. De man vertelde het meisje dat haar broertjes in een ongeval waren betrokken en ze met hem moest meekomen.โ€ Dat schreven agenten op de Facebookpagina van hun politiekantoor.

Maar het meisje had een geheim wapen klaar waar haar ouders haar mee hadden bewapend.

โ€œHet kind vroeg aan de man wat het โ€˜codewoordโ€™ was, maar dat wist hij niet en hij reed weg,โ€ legden de agenten uit.

Een codewoord is niets nieuw voor bepaalde ouders die al met hun kinderen hebben gesproken over de gevaren van onbekenden, en in het geval ze in zoโ€™n situatie zouden terechtkomen.

Nu willen politieagenten van Pinal County dat alle ouders dit weten zodat meer mogelijke ontvoeringen kunnen vermeden worden.

โ€œPetje af voor de ouders van dit kind om een codewoord te hebben en te praten met hun kinderen over de mogelijke gevaren in de buitenwereld,โ€ zei hoofdinspecteur Mark Lamb. โ€œWe hopen door dit te zeggen dat het andere ouders zal aanmoedigen om zoโ€™n gesprek te hebben met hun kinderen in geval dat zoiets hen ooit overkomt.โ€