Ze luistert naar het hart van haar overleden broer ๐Ÿ˜ขโค(1 minuut lezen)

Ze luistert naar het hart van haar overleden broer ๐Ÿ˜ขโค(1 minuut lezen)

15 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Iedereen hoopt er natuurlijk op om een lang en gelukkig leven te kunnen leiden. Toch is dit natuurlijk niet voor iedereen weggelegd en dit doet natuurlijk heel erg veel pijn.

Het is wel van belang dat je tijdens je leven niet te veel bezig bent met het einde van je leven, want het gaat erom dat je geniet van het moment. Ben je namelijk te veel met het einde bezig dan zal de kans ook klein zijn dat je een heel erg leuk leven kan leiden.

In deze video zie je een familie die voor het eerst sinds het overlijden van hun broer/zoon zijn hartslag weer te horen krijgt. Deze jongen was namelijk een donor en dus is zijn hart overgegaan naar een oudere man. Wanneer ze het hart weer horen kloppen, barsten ze natuurlijk direct in tranen uit.

Het gemis van hun broer en zoon is natuurlijk heel erg groot en dus is het meer dan logisch dat ze alle emoties even niet meer aankunnen. Het moet voor hen toch ook mooi geweest zijn om te zien dat de dood van deze jongen ook het leven van veel anderen gered heeft.