Simon crepeert als deze man opkomt, maar optreden dwingt hem het podium op te rennen en sorry te zeggen(1 minuut lezen)

Simon crepeert als deze man opkomt, maar optreden dwingt hem het podium op te rennen en sorry te zeggen(1 minuut lezen)

28 november 2018 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Danny Tetley trekt de aandacht. Het is niet dat hij overheersend of agressief is – in feite is het t’ tegenovergestelde. De sprankelende persoonlijkheid van Danny wint de harten van iedereen die hij ontmoet.

Dus toen hij de kans kreeg om zijn verrassende talent op The X Factor UK te delen, duurde het maar een paar seconden voordat het publiek verliefd werd. Ondanks zijn mooie persoonlijkheid, verwachtte niemand dat Danny zo’n adembenemend mooie stem zou hebben.

Danny begon de auditie door een grapje te maken met de cameraploeg en andere deelnemers die wachtten om hun eigen talenten te demonstreren. Terwijl de emoties hoog opliepen, dacht de 37-jarige dat hij humor kon gebruiken om ieders spanningen te verminderen. Ze zouden elke seconde van de X Factor-ervaring moeten genieten en hij zou helpen dat plezier te vergemakkelijken!

Hij keek trots in de camera en deelde zijn levensfilosofie: “Het leven is te kort, het leven is te kort, leef elke dag met een glimlach op je gezicht!” Toen zijn introductie voorbij was, was het tijd om aan de slag te gaan. Hij was meer dan zenuwachtig om voor zo’n grote menigte te zingen – maar hij kon er nu niets aan doen. Gelukkig heeft Danny de support van het publiek al gewonnen met zijn vrolijke karakter.

Bekijk ook:  Simon heeft er een hard hoofd in, als hij haar liedjeskeuze hoort.

Ze zouden hem aanmoedigen, zelfs als de auditie een flop was! Zodra hij zijn mond opendeed om te zingen, viel de menigte stil. Ze keken met ingehouden adem terwijl Danny zich een weg baant door “And I Am Telling You I’m not going” van de in het oog springende musical Dreamgirls. Hij spijkerde elke noot en glimlachte de hele tijd.

Het is duidelijk dat Danny zijn grootste fantasy-zang op het X Factor-podium beleefde! Op het moment dat Danny zijn optreden opnam en de muziek vervaagde, stond het publiek op om hem een ​​staande ovatie te geven. Zelfs de beruchte Simon Cowell stond op de grond en juichte vanuit zijn longen.