S3ks met je ex is het beste? Nou, kijk dit maar..(1 minuut lezen)

S3ks met je ex is het beste? Nou, kijk dit maar..(1 minuut lezen)

2 januari 2018 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Je ontkomt er bijna niet aan in veel romantische komedies en series: mensen die seks met hun ex hebben. Na elkaar lang niet gezien te hebben, krijgen de hormonen de overhand en kruipen de twee ex-geliefden toch weer met elkaar in bed.

Jullie relatie bestaat vaak uit twee componenten: een geestelijke en fysieke relatie. Deze twee staan natuurlijk niet los van elkaar, maar zijn diep met elkaar verweven. Dit verbond komt wel het meeste tot uiting tijdens seks: één van de meest intieme momenten tussen een man en een vrouw, wanneer er liefde in het spel is.

Niet zo gek dus dat je de seks met je ex mist. Als je relatie net uit gaat is het heel normaal om je eenzaam en alleen te voelen, en graag gezelschap te willen hebben. Stel dat je dan weer met je ex samen bent, is de kans groot dat naast elkaar op de bank zitten al snel leidt tot bovenop elkaar in bed liggen.

Bekijk ook:  Transgender man deelt ongelofelijke voor & na foto’s, maar wat hij daardoor verliest is hartverscheurend.

De fysieke kant van seks met je ex speelt een grote rol. Waarschijnlijk hebben jullie elkaar gemist en is het fijn om weer bij elkaar te zijn. Ook weet je precies wat de ander lekker vindt. En jullie hebben misschien allebei een tijdje geen seks gehad, dus lopen de hormonen hoog op. In combinatie met het gevoel dat dit wel eens ‘de laatste keer’ kan zijn, is seks met je ex vaak ontzettend goed!

Bekijk ook deze video: