Hij is er helemaal klaar voor en geeft een prachtige show op het ijs ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ(1 minuut lezen)

Hij is er helemaal klaar voor en geeft een prachtige show op het ijs ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ(1 minuut lezen)

7 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Schaatsen is natuurlijk iets dat door het bloed van de Nederlanders giert. Toch merken wij op dat steeds minder kinderen beginnen te schaatsen. Volgens ons komt dit door het feit dat er steeds minder kinderen in aanraking komen met schaatsen, omdat het bijna nooit meer echt lang en hard vriest.

De slootjes zijn dus bijna nooit meer bevroren en het is toch het slootje met ijs bij jou in de buurt waar je hebt leren schaatsen. Gelukkig zijn er genoeg schaatshallen, maar het gevoel dat je daar krijgt is toch wel wat anders.

In deze video zie je een kunstschaatser die duidelijk heel erg goed is in wat hij doet. De trucs die hijop het ijs uit kan halen zijn werkelijk waar verbluffend mooi. WIj hadden eerlijk gezegd nog nooit zoiets gezien en wij zijn dan ook benieuwd hoe ontzettend veel uren training hier wel niet in hebben gezeten. Wij weten in ieder geval wel dat hoe hard wij ook gaan trainen, wij zullen dit niveau nooit aantikken. Dat is ook geen schande natuurlijk, want dit is wel gewoon de beste van heel de wereld.

River Dance on Ice

Jason Brown – Riverdance On Ice, be sure to watch until the end – Hope you all have a Great Weekend Everyone CHECK OUT -> www.celticthundercruise.com <-

Geplaatst door Celtic Thunder Official op Vrijdag 10 maart 2017