De meest gekke dingen zijn gevonden bij deze horrorkoppel. Durf jij het aan?(1 minuut lezen)

De meest gekke dingen zijn gevonden bij deze horrorkoppel. Durf jij het aan?(1 minuut lezen)

2 januari 2018 Uit Door Uitgelicht Nieuws

In Rusland heeft een echtpaar geleefd als kannibalen, zij aten mensenvlees. Hoe gruwelijk is dit als je er achter komt, en wat bezielt dit stel. Als de buren dit horen dat zij naast deze mensen hebben gewoond, dan wil je verhuizen naar een andere stad.

De man en zijn vrouw maken deel uit van een familie dat bestaat uit kannibalen. Er werden in de kelder en in hun koelkast menselijke resten gevonden. Er werden in totaal zeven bevroren lichamen gevonden in de vriezer. Ze hadden er etiketten op gezet zodat ze wisten welk lichaamsdeel ze ervan zouden gaan eten. Hij gaf toe dat hij al mensen at sinds 1999 en dat hij er verder niks voor voelde om ermee te stoppen. Ze waren verslaafd geraakt om mensen op te eten. Bah, alleen die gedachten al ik moet er niet aan denken.

Bekijk ook:  Klein meisje doet een geniale uitvinding die nog nooit eerder gedaan is!

De politie vond nog eens drie lijken waarvan de huid er helemaal vanaf was. Ze vonden later de huiden afzonderlijk van het lichaam. Hoe het stel te werk ging, legde ze later uit aan de politie. Ze verdoofden hun slachtoffers telkens met een specifieke drugs. Het stel bekende dat zij wel zeker 30 mensen hebben opgegeten. Ze zijn natuurlijk aangehouden en worden vervolgd. Wat hun uiteindelijke straf wordt, dat is nog niet bekend. Ze worden nog verder verhoord om meer informatie te krijgen over alle slachtoffers.

Bekijk de beelden in de volgende video: