Een glazen salontafel zonder strepen? Zo eenvoudig is het ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ(1 minuut lezen)

Een glazen salontafel zonder strepen? Zo eenvoudig is het ๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ(1 minuut lezen)

7 september 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Een glazen tafel is prachtig, maar vettige strepen zijn al snel zichtbaar. Met dit middeltje laat je je tafel weer glanzen. De krant is hierbij een must! Weten wat je nog meer nodig hebt?

Over wat de beste manier van ramen zemen is, zijn de (ervarings)deskundigen het nog lang niet eens. Het lijkt vooral een kwestie van smaak en gewenning te zijn welke methode je verkiest. Maar sommige methoden hebben duidelijk meer aanhangers dan andere. We zetten de 3 meest populaire manieren van ramen zemen voor je op een rijtje, uiteraard in willekeurige volgordeโ€ฆ

De 3 meest populaire manieren van ramen wassen:
1. Droog schoonwrijven met proppen krantenpapier

Door met een prop droge kranten over je ramen te wrijven worden ze sprankelend schoon. Nadeel van deze methode is wel dat je hele vieze ramen eerst zal moeten โ€˜voorwassenโ€™ en dat het opwrijven van de ruiten met kranten nogal een vermoeiende aangelegenheid is. Maar het resultaat mag er zijn!

2. Soppen met warm water waarin je een doorgesneden ui laat rondzwemmen
Het toevoegen van een gepelde en in tweeรซn gesneden ui zorgt ervoor dat het warme water in je emmer in een soort natuurlijk โ€˜glansspoelmiddelโ€™ verandert, waardoor je ramen na het zemen mooi gaan blinken. Goedkoop en doeltreffend!

3. Soppen met warm water met daarin wat spiritus, afwasmiddel of schoonmaakazijn
Ben je niet zo van de huismiddeltjes en vertrouw je liever op โ€˜officiรซleโ€™ schoonmaakproducten, voeg dan een scheutje spiritus, afwasmiddel of schoonmaakazijn aan het warme water toe, waarmee je de ramen gaat wassen en zemen.