Pitbull pakt de luier van de baby vast en trekt haar mee. Het duurt even voordat iedereen begrijpt wat er aan de hand is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

Pitbull pakt de luier van de baby vast en trekt haar mee. Het duurt even voordat iedereen begrijpt wat er aan de hand is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

10 juli 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

De ouders van baby Masailah schrikken ontzettend als er ineens iets gebeurd. Hun kleine meisje is ongeveer even groot als hun hond, een pitbull, Sasha genaamd,van acht maanden oud. Je hoort vaak verhalen over pitbulls, maar deze hond laat zien wat een geweldig ras het eigenlijk is.

Op 3 juni rond 12 uur ‘s nachts hoort de moeder van Masailah hond Sasha ineens hard blaffen. Ze krabt met haar poten en de deur van de achtertuin en het blaffen wordt steeds harder. De intensiteit was zo sterk, dat de moeder direct wist dat er iets aan de hand was. Ze opende de deur en zag toen de rook en vlammen uit het huis van de buren komen.

De vlammen verspreiden zich snel en sloegen over naar hun eigen huis. De moeder van het kleine meisje rende naar boven om Masailah te redden, maar Sasha was haar voor. De hond pakte de luier van de baby vast en sleepte haar mee om haar in veiligheid te kunnen brengen.

Als pitbull Sasha niet zo snel en daadkrachtig had opgetreden, had dit verhaal heel anders af kunnen lopen. Haar daad wordt bejubeld door vele dierenliefhebbers. Ze heeft niet alleen het leven van Masailah gered, maar zonder haar waarschuwing hadden er nog andere slachtoffers kunnen vallen. Wat een held!