Je zal niet geloven wie er in dit vogelpak zit ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ(1 minuut lezen)

Je zal niet geloven wie er in dit vogelpak zit ๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘Œ(1 minuut lezen)

24 januari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Het is weer carnaval en dat betekent dat mensen weer heerlijk verkleed kunnen gaan. Dit is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar dat is ook helemaal niet erg. Als je carnaval maar helemaal niks vindt dan moet je er gewoon voor zorgen dat je erbij uit de buurt blijft.

De mensen die wel van carnaval houden zijn vaak heel de week dronken en zijn heel de week als een gek verkleed. Ze doen hier helemaal niemand kwaad mee en dat is misschien nog wel het mooiste!

In deze video zie je een kind dat wel op een heel erg leuke manier verkleed is. Het kind is namelijk verkleed als pino en dit ziet er echt onwijs schattig uit., Wij raden alle ouders dan ook aan om zo snel mogelijk zoโ€™n soort kostuum in huis te halen voor hun kinderen.

Wanneer je jouw kind dit namelijk aan doet dan weet je zeker dat iedereen jouw kind het schattigste gaat vinden. Al is het natuurlijk ook weer niet de bedoeling dat iedereen zijn kind dit pak aan laat trekken met carnaval, want dan is de lol er wel weer een beetje van af!