Uitspraak van Patty Brard schiet bij Albert Verlinde in het verkeerde keelgat.(2 minuten lezen)

Uitspraak van Patty Brard schiet bij Albert Verlinde in het verkeerde keelgat.(2 minuten lezen)

28 september 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Vorige week maakte Edwin Spee bekend dat hij weer gelukkig was in de liefde. Patty Brard deed onlangs uitspraken over de weduwnaar van Bibian Mentel en deze schoten bij Albert Verlinde in het verkeerde keelgat. ,,Dat mag die man toch helemaal zelf weten?”

Een paar maanden na het overlijden van Bibian Mentel heeft Edwin dus een nieuwe liefde gevonden. Op zijn Instagram plaats hij vol trots een uitgebreide emotionele post. Voor Patty onbegrijpelijk dat het allemaal zo snel gaat en zij deelde dan ook haar ongenoegen. ,,Je bent geen 18 hé? En je hebt net een vrouw die is overleden”, zo zei Patty.

Albert Verlinde vond haar uitspraak fel en vindt dat het niet aan haar is om daar een oordeel over te vellen. ,,Dat mag die man toch helemaal zelf weten?”, zegt Albert in Shownieuws. ,,Ten eerste is er jarenlang een verdrietige periode aan voorafgegaan, dus het is niet dat ze onverwacht is overleden. Ze hebben er lang met elkaar over kunnen praten.” Volgens Albert is de goedkeuring van de kinderen het allerbelangrijkste. ,,Als je nu ook zijn zoon er zo over ziet praten, dan denk ik: nou laat ze dat alsjeblieft zelf bepalen of ze het willen of niet.”