Deze vader doet iets bijzonders voor zijn te vroeg geboren zoontje die zonder zijn moeder moet opgroeien ?❤(1 minuut lezen)

Deze vader doet iets bijzonders voor zijn te vroeg geboren zoontje die zonder zijn moeder moet opgroeien ?❤(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

In augustus 2014 was het officieel 7 jaar geleden dat het gelukkige stel Ashley en Chris Picco het huwelijksbootje in stapte. Bovendien bleek Ashley ook nog zwanger te zijn en enthousiast plaatsten ze een bericht op Facebook. Het ging echter een stuk moeizamer dan verwacht en het kindje werd 3 maanden te vroeg geboren.

Dat was nog niet alles, want de 30-jarige Ashley overleed ook nog eens kort na de bevalling. Een enorme tegenslag voor de tot voor kort enthousiaste papa. Het enige wat hem te doen stond was om zich over zijn zoontje te ontfermen die op dat moment nog vecht voor zijn leven. Hij plaatst een emotioneel bericht op Facebook waarin hij zijn verdriet deelt.

Helaas overleeft ook zoon Lennon James Picco het niet en blijft vader Chris alleen over. In een emotioneel filmpje zingt hij het liedje “Blackbird” van The Beatles voor zijn zoontje. In een nieuw bericht haalt hij herinneringen op van de waardevolle momenten met zijn vrouw en zoontje en toont vooral zijn dankbaarheid voor de mooie momenten, de steun en de liefde die hij heeft mogen ervaren.