Paniek in huize Meiland! Maxime brengt haar volgers op de hoogte van het slechte nieuws!(1 minuut lezen)

Paniek in huize Meiland! Maxime brengt haar volgers op de hoogte van het slechte nieuws!(1 minuut lezen)

19 juli 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Al een aantal dagen was het erg stil op de Instagrampagina van Maxime Meiland, maar de blondine laat nu weer van zich horen. In haar Instagramstories laat de hoogzwangere Maxime weten dat ze besmet is geraakt met het coronavirus en ziek thuis zit.

Maxime vertelt in een video waarom zij een paar dagen niet actief is geweest op social media. “Ik heb slecht nieuws. Helaas is de corona hier ook uitgebroken in huis”, zo vertelt ze. “Het is nu vooral uitzieken.” het is niet duidelijk waar zij de besmetting heeft opgelopen maar de kans bestaat dat dat tijdens haar vakantie is gebeurd. Samen met haar familie was de blondine aan het genieten van een vakantie in Curacao. Afgelopen zondag keerde de familie weer terug in Nederland en het is onbekend of andere familieleden ook besmet zijn.

Samen met haar vriend Leroy Molkenboer verwacht Maxime ergens in september hun eerste kindje samen. Dochter Claire is inmiddels 3 jaar en is dus binnenkort grote zus. Wij wensen Maxime beterschapen een spoedig herstel!

 

Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!