Oog voor detail: Lukt het jou om de sluipschutter te vinden???(1 minuut lezen)

Oog voor detail: Lukt het jou om de sluipschutter te vinden???(1 minuut lezen)

9 juli 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Iedereen blinkt wel ergens in uit, de een is goed in klussen, de ander in tekenen en weer een ander heeft oog voor detail en ziet dingen eerder dan andere mensen. Bij sommige raadsels en hersenkrakers kan het goed in je voordeel werken als je dingen sneller opmerkt dan anderen.

Vandaag hebben we een afbeelding voor jullie waarop een prachtig landschap is te zien. Op de afbeelding zie je rotsen, keien, gewassen en bomen, maar er is nog meer te zien. Ergens op de foto is namelijk een sluipschutter te zien, echter valt deze niet op. Door de kleding van de sluipschutter, de camouflage, is hij een met de natuur en nauwelijks te spotten. Aan jullie de taak om deze sluipschutter op te sporen, heb jij oog voor detail?

Voor een sluipschutter is het belangrijk dat hij niet opvalt, hij moet onopgemerkt zijn omgeving in de gaten kunnen houden. Heb jij de sluipschutter gevonden? Mocht je hem niet kunnen vinden dan kun je naar beneden scrollen om de onthulling te zien. Hieronder laten wij je de locatie van de sluipschutter zien!

Het bericht Oog voor detail: Lukt het jou om de sluipschutter te vinden??? verscheen eerst op Nieuwskrant.