Onthulling: Zodra de camera uit is zie je de ware aard van Martien Meiland! ‘Een enge nare man!’(1 minuut lezen)

Onthulling: Zodra de camera uit is zie je de ware aard van Martien Meiland! ‘Een enge nare man!’(1 minuut lezen)

19 juli 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Helaas pindakaas, de voormalig huishoudster van de familie Meiland is nog niet klaar met modder gooien en laat weer van zich horen. Nadège doet een opmerkelijke onthulling over Martien. Volgens Nadège is Martien Meiland een enge en nare man zodra de camera uit is.

De voormalig huishoudster was maar liefst twee seizoenen te zien in de populaire serie Chateau Meiland. Op televisie kreeg een ieder altijd de indruk dat zij helemaal bij de familie hoorde en dan ook ontzettend geliefd was. Ondanks het feit dat Nadège soms behoorlijk kon zeuren en klagen, deden Erica en Martien altijd hun best om haar te helpen. Haar contract werd niet verlengd en de familie Meiland besloot het kasteel in de verkoop te zetten, het begin van de ruzie.

Onlangs stuurde Nadege nog een e-mail naar de Meilandjes waarin stond dat ze het weer goed wilde maken. Martien was enthousiast, Erica iets minder en Maxime wilde er niets van weten. Volgens Maxime zoekt de voormalig huishoudster alleen maar contact als zij geld nodig heeft. Deze uitspraak van Maxime zette kwaad bloed bij Nadège en dus verkondigde zij weer op haar beurt dat Maxime een grote leugenaar is.

De familie heeft geen reactie gegeven op de verzoeningsmail van Nadège en dus gaat zij nu wederom met modder gooien en probeert zij Martien zwart te maken. Ze laat weten dat de ex-kasteelheer een hele enge en nare man is zodra de camera’s niet draaien. Deze actie is niet echt slim en het is nu wel op zeker dat er definitief geen reünie komt tussen de familie Meiland en Nadege.

Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!