Maxime Meiland heeft het helemaal gehad met al die Nederlanders die kritiek hebben.(1 minuut lezen)

Maxime Meiland heeft het helemaal gehad met al die Nederlanders die kritiek hebben.(1 minuut lezen)

25 oktober 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Het minst geliefde karakter van de Meilandjes is toch wel maxime. Martien is natuurlijk de meest bekende en heeft dan ook het gezin op de kaart gebracht. Maxime wordt vaak als verwend beschreven vanwege meerdere voorvallen in het verleden.

Onlangs kreeg de blondine ontzettend veel kritiek door haar “gezeur” over de woning waar ze in heeft gewoond. Haar huidige woning van ongeveer 140 vierkante meter, was naar eigen zeggen, veel en veel te klein.

Ze zegt in weekblad Weekend: “Het had wel genoeg kamers voor nu en het is een waanzinnig huis, maar er was total geen bergruimte. We konden onze zomerkleding niet kwijt, de stofzuiger niet, noem maar op.”

Maxime Meiland niet blij met kritiek!

Ze vervolgt: “De woning is heel mooi opgeknapt, maar niet praktisch. Ook hadden we moeite met parkeren in de straat. Het zijn natuurlijk luxeproblemen, dat besef ik, want het is een prachtig huis.” Mensen die kritiek op haar hebben zijn azijnzeikers laat ze weten.

“In het begin deed het me niet zoveel, maar ik heb er nu wel wat meer moeite mee. Het doet toch op een gegeven moment iets met je. Het gaat ook altijd om míj. Ik ben eigenlijk altijd degene van het tv-programma die de negativiteit over zich heen krijgt. En dat is niet leuk, nee.”