Hoeveel getallen weet jij te ontcijferen op deze afbeelding???(1 minuut lezen)

Hoeveel getallen weet jij te ontcijferen op deze afbeelding???(1 minuut lezen)

9 juli 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Naast gezonde voeding, voldoende beweging en een goede nachtrust, is het ook ontzettend belangrijk om je hersenen regelmatig uit te dagen. Over het algemeen hebben we allemaal een vaste routine en staan we op standje automatische piloot, echter is het belangrijk om dat automatische regelmatig te onderbreken. Door eens iets anders te doen stimuleer je de hersenen.

Er zijn tal van mogelijkheden om het brein te trainen en te prikkelen. Online is er voor ieder wat wils te vinden, denk hierbij aan kruiswoordraadsel, wiskundesommen, sudoko’s en zoekplaatjes. Hieronder hebben we een leuke uitdaging voor jullie, niet extreem moeilijk, echter is concentratie wel noodzakelijk, wil je tot het juiste antwoord komen. Op de afbeelding hieronder zie staan getallen en aan jullie de taak om te ontcijferen hoeveel getallen het nou eigenlijk zijn. De getallen zijn moeilijk te onderscheiden van elkaar daar ze min of meer met elkaar verbonden zijn.

Hoeveel getallen zie jij?

Het lijkt heel simpel maar dat is het niet. Het merendeel van de mensen ziet vijf getallen, maar we kunnen jullie verklappen dat het er veel meer zijn. Enig idee hoeveel het er zijn? Mocht je twijfelen of jouw antwoord goed is, scroll dan even naar beneden voor de juiste oplossing!

Het bericht Hoeveel getallen weet jij te ontcijferen op deze afbeelding??? verscheen eerst op Nieuwskrant.