Emile Ratelband is geen fan van Sarah van Soelen: ‘Weggooiertje, alles is nep aan haar!’(2 minuten lezen)

Emile Ratelband is geen fan van Sarah van Soelen: ‘Weggooiertje, alles is nep aan haar!’(2 minuten lezen)

20 juli 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Wanneer de naam Sarah van Soelen valt, laat Emile Ratelband zich helemaal gaan. De nieuwe vriendin van André Hazes scoort geen punten bij meneer Tjakka.

In een interview met weekblad Party spuwt Ratelband zijn gal. “Wat hij nu heeft, vind ik een echte weggooier. Weet je waarom? Dat is ergens op gebaseerd. Die vrouw heeft nepborsten, een nepkont, neptanden, nephaar en neplippen.” Het woord dat als eerst bij hem op komt bij het woord Sarah is ”nep”. “De buitenkant is nep, dus de binnenkant ook. Ik vind er gewoon helemaal niks aan. Helemaal niks”, vervolgt hij.

Ratelband heeft een uitgesproken mening op de vraag of Sarah de jongere versie van Monique Westenberg is….“Wat een blamage! Wat een belediging! Als ik de man van Monique zou zijn, zou ik gelijk Moszkowicz inschakelen en en procedure wegens smaad en laster beginnen tegen wie dat beweert. Mijn Monique vergelijken met die weggooier… Ik zou haar beschermen. Dat lijkt helemaal nergens op. Wat een dwaze mensen.”

“Die Monique vind ik gewoon een topwijf. Ik heb haar nooit ontmoet, maar ik zou dat graag een keer doen.” Hij heeft echt een hoge pet op van de ex van de zanger. Emile vervolgt: “Zoals zij zo volwassen omgaat met André, en toen met die ijsklomp, Bridget Maasland, dat vond ik mooi. En hoe ze zich zo dienstbaar opstelt met dat kind en intussen toch de leiding houdt.” Ratelband denkt niet dat de relatie met Sarah lang gaat duren. “Ik denk niet dat het lang duurt. Ik heb zelf die fases ook allemaal gehad. Ik denk wel dat zijn schoonvader en-moeder hem nog een beetje kunnen opvoeden. Dat hoop ik dan. Maar hij moet gewoon een sterke vrouw hebben. Daarom was Monique zo goed voor André.”

Sprak dit je aan? Laat het ons dan weten door op dit bericht te reageren, het te delen of te liken!