André Hazes emotioneel over de dramatische bevalling: “Baby werd dood geboren.”(2 minuten lezen)

André Hazes emotioneel over de dramatische bevalling: “Baby werd dood geboren.”(2 minuten lezen)

27 september 2021 Uit Door Uitgelicht Nieuws

André Hazes ligt al tijden behoorlijk onder vuur en de meest gekke verhalen deden de ronde, zoals het niet meer mogen zien van zijn zoontje. Andre is dol op zijn zoon en denkt zelfs dat hij gemaakt is om ook later op het podium te staan. Maar het gezinsgeluk is niet vanzelfsprekend. André junior is dood ter wereld gekomen, vertelt de zanger in Waar is de Mol?

Voor het programma van zijn goede vriend Johnny de Mol reisde André reisde een tijd terug naar Cuba. Tijdens een autorit vertelt hij alles over zijn zoontje, die hij ‘briljant’ en ‘een clown’ noemt. Maar ook de horrorbevalling van Monique komt aan bod. ‘Dré is dood geboren,’ onthult hij. ‘We waren in het ziekenhuis en alles was goed. Maar op een gegeven moment zagen we zijn hartslag steeds lager gaan.’ Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht. ‘Daar kreeg ze een verdoving, maar ze moesten meteen aan het werk. Dus ze heeft alles gevoeld. Ze hebben haar letterlijk opengetrokken, want de navelstreng zat om André’s hoofd gekneld. Hij kreeg steeds minder zuurstof.’ Toen het jochie ter wereld kwam, was hij helemaal slap. ‘Ik dacht, mijn kind is geboren maar het leeft niet.’

De wonderen waren de wereld nog niet uit want André junior maakte ineens geluid, iedereen kon opgelucht ademhalen. Toch waren niet alle zorgen de wereld uit. Het jochie had een minuut geen zuurstof gehad. De artsen waren ervan overtuigd dat hij er iets aan over zou houden. ‘Hij zou in een rolstoel belanden of iets dergelijks,’ vertelt André. ‘Het was de zwaarste nacht van mijn leven.’ Maar zijn zoon blijkt kerngezond.