Op een dag ontdekt ze een vreemd bultje achter haar oor en dat bultje stopt maar niet met groeien ??(1 minuut lezen)

Op een dag ontdekt ze een vreemd bultje achter haar oor en dat bultje stopt maar niet met groeien ??(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Angie Twiggs uit Fort Stewart, Texas is moeder van zeven kinderen. Op een dag is ze bezig met haar ochtendroutine, kamt haar haren en merkt een vreemde bult achter haar oor op. Het had de grootte van een nootje en leek geen pijn te doen. Ze maakt zich zorgen, maar medici sturen haar constant weg met het bericht dat het goedaardig is en er dus niks zou gebeuren.

Het werd echter alsmaar groter en groter. Angie probeerde het zo goed mogelijk met haar haren te camoufleren uit schaamte, maar het duurde niet lang voordat het de grootte van een sinaasappel had bereikt. Artsen waagden zich er niet aan, want dat zou voor permanente verlamming kunnen zorgen. Angie raakt de hoop kwijt en sluit zich af van de buitenwereld.

Haar laatste hoop is het televisieprogramma “The Doctors”. Daar kunnen mensen als Angie hun verhaal doen en hopelijk de hulp krijgen die ze nodig hebben. De twee specialisten ontfermen zich over Angie. Zij waren namelijk wel bereid om Angie te helpen. Na een operatie van zes uur is alles goed gekomen en begeeft Angie zich inmiddels weer onder de mensen.