Geef nooit op! Het verhaal van Jacquie Goncher bewijst dit ๐Ÿ˜ฎโค(1 minuut lezen)

Geef nooit op! Het verhaal van Jacquie Goncher bewijst dit ๐Ÿ˜ฎโค(1 minuut lezen)

16 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Ze was een jonge, vrolijke en gezonde vrouw met haar hele leven nog voor haar. Jacquie Goncher was 17 toen haar leven een drastische wending nam.

Bij een tragisch ongeluk brak Jacquie Goncher haar nek op een dag, nadat ze in het zwembad van een vriend dook. Ze was vanaf haar nek verlamd en werd verteld door dokters dat ze nooit meer zou kunnen lopen. Harde woorden om te horen, maar het nam de hoop van deze vrouw nooit weg. Ze weigerde op te geven en begon aan een intensief rehabilitatieprogramma.

Na zes maanden lukt het Jacquie tegen alle verwachtingen in op eigen kracht op haar benen te staan. Helaas was haar ruggengraat zo erg beschadigd dat ze maar 30 minuten kon blijven staan. De jaren erop waren zwaar en ze moest zich in een rolstoel voortbewegen.

De rolstoel stopte haar echter niet โ€“ Jaquie was vastbesloten aan te tonen dat de dokters er naast zaten. Haar doel werd nog belangrijker voor haar toen ze zich verloofde met haar geliefde Andy. Jaquie kreeg een nieuw doel: ze wilde kunnen lopen over het gangpad tijdens haar huwelijk โ€“ en de mogelijkheid hebben te kunnen staan. Slechts een paar mensen wisten van Jaquieยดs plan. Dagelijks zat ze talloze uren in de fitness om haar krachten te hervinden. Tot de grote dag aanbrak.

Voor een hoop verraste gasten verzamelde Jaquie haar krachten en verbijsterde hen. Iedereen keek toe hoe ze uit haar rolstoel kwam en begon te lopen. Het mag geen verrassing heten dat niemand het droog hield. Ze had haar doel bereikt: Jacquie stond op haar twee voeten gedurende de gehele ceremonie. Wat geweldig!