Brits model werd een week lang vastgehouden in een tas ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Brits model werd een week lang vastgehouden in een tas ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Een 20-jarig Brits model deed haar verhaal over hoe ze werd ontvoerd in Milaan, een week in een tas werd vastgehouden en er een veiling voor haar liep op het dark web. Ze werd wakker in een tas en kon alleen maar via een klein gaatje ademen. Chloe Ayling reisde van Parijs naar Milaan voor een fotoshoot op 11 juli.

Eenmaal aangekomen bleek dat er helemaal geen fotoshoot was. Ze werd bij aankomst met een injectie van ketamine verdoofd en in de kofferbak gegooid op weg naar een verlaten huis. Een man met zwarte handschoenen hield een hand op haar nek en de andere op haar mond zodat ze niet om hulp zou roepen terwijl een tweede met bivakmuts haar de injectie gaf.

Eenmaal bijgekomen van de verdoving droeg ze ineens een roze bodysuit, zat ze vastgebonden en had ze tape op haar mond. Ze kon bijna niet ademhalen. Vergezeld door de politie keerde ze terug naar zowel de “studio” als het verlaten huis waar ze vast zat. Ze heeft het niet volledig droog gehouden, maar ze is toch sterk gebleven.

De daer, een 30-jarige Pool genaamd Lukasz Pawel Herba, gaf toe aan de ontvoering. Hij beweerde onderdeel te zijn van een organisatie genaamd Black Death. Deze organisatie verkoopt vrouwen via internet en het Britse model zou voor 300.000 vrijgelaten worden, en anders zou ze verkocht worden.

Ze werd uiteindelijk toch vrijgelaten, omdat ze moeder was van een peuter, en blijkbaar heeft de organisatie een regel tegen het ontvoeren van moeders. Ze zullen echter niet blij zijn met het resultaat. Herba had nog 3 handlangers die nog steeds spoorloos zijn. Ook gaf hij toe al 15 miljoen te hebben verdiend aan de vrouwenhandel.

Het model heeft zich niet stil gehouden, tot de grote irritatie van haar ontvoerders. In het lege huis moest ze op de grond slapen en werd ze dag en nacht in de gaten gehouden. Een misstap zou haar dood betekenen. Er is nog geen bewijs dat Herba haar daadwerkelijk als slavin wilde verkopen.