Hij wordt wakker gemaakt door de geluiden die zijn hond maakt en als hij beneden komt schrikt hij zich een ongeluk ๐Ÿ˜ข๐Ÿ’”(1 minuut lezen)

Hij wordt wakker gemaakt door de geluiden die zijn hond maakt en als hij beneden komt schrikt hij zich een ongeluk ๐Ÿ˜ข๐Ÿ’”(1 minuut lezen)

8 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Joey Maxwell woont samen met zijn vrouw in Florida als ze besluiten een hond te adopteren. Ze gaan naar het asiel en ontmoeten daar Maverick, een Golden Retriever die al vrij vroeg werd achtergelaten in een bos. Het klikt meteen tussen beide partijen en ze hebben de tijd van hun leven.

Echter werd bij Maverick op 6-jarige leeftijd k*nker geconstateerd. Zijn gezondheid ging erg snel achteruit. Op een nacht gilde hij het uit van de pijn, kon hij niet meer lopen en weigerde hij te eten. Zijn baasjes laten hem meteen met chemotherapie behandelen, maar het wilde maar niet weg gaan.

De dierenarts geeft het ook op, en ze nemen Maverick mee naar huis. Joey knutselt een karretje in elkaar zodat hij toch nog met zijn hond kan wandelen Het leek erop dat het de laatste wandeling zou zijn, maar Maverick zette door. Inmiddels waren ze rond de hele buurt bekend en kreeg de hond veel liefde en aandacht.

Hij is nog steeds herstellende, maar heeft her overleefd. Door de ziekte zijn zijn achterpoten wel verlamd, maar gelukkig krijgt hij genoeg liefde om nog plezier te hebben in het leven.