Hij maakte ruim 1000 maaltijden voor slachtoffers van een orkaan ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

Hij maakte ruim 1000 maaltijden voor slachtoffers van een orkaan ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

16 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

In augustus zagen we de vernietigende effecten van de orkaan Harvey in zuid Texas โ€“ een ongelofelijke natuurkracht dat alles wat op zยดn pad kwam verwoestte.

De orkaan eiste meer dan 50 levens. Het dwong honderdduizenden mensen om hun huis te ontvluchten en verwoestte volledige gemeenschappen. Veel mensen moeten helemaal opnieuw beginnen.

Er wordt gezegd dat het jaren duurt om de steden, dorpen en getroffen gebieden weer op te bouwen. Maar in de slechtste tijden hebben mensen de kans om hun beste kant te laten zien.

Gewone mensen, vrijwilligers, bedrijven en NGOยดs โ€“ ze kwamen allemaal samen na de orkaan om alles binnen hun macht te doen om elkaar te helpen.

En de Sake Sushi Bar and Lounge was geen uitzondering.

Toen restauranteigenaren Phe Nguyen en Binh Nguyen in Port Arthur, Texas de ramp met hun eigen ogen zagen voltrekken, was er geen twijfel dat zen een helpende hand wilden uitsteken naar hun gemeenschap.
Dus in deze moeilijke tijd brachten ze dag en nacht al kokend in hun restaurant, ยดSake Sushi Bar and Loungeยด, door โ€“ om te proberen orkaanslachtoffers van een heerlijke maaltijd de voorzien.

Op รฉรฉn dag alles, kregen ze het voor elkaar om duizend maaltijd te maken!

Ondanks hun gigantisch inspanningen kregen de helden geen aandacht in de media.

Maar dat maakte de restauranteigenaren niets uit. Het was immers niet alsof ze het deden voor een schouderklopje.

Maar de zoon van Phe Nguyen, Keith, vond dat zijn vader en diens collegaยดs meer erkenning verdienden. Dus hij besloot over de gigantische inspanning te schrijven in een Facebook bericht.

Keith eindigde zijn bericht met: โ€œAls je in de buurt bent moet je even langs gaan om deze hardwerkende mannen te ondersteunen, of alleen even hun goede daad op Facebook delen. Ze verdienen het.โ€

Maar Keith had net kunnen vermoeden wat de impact van de post zou zijn. Terwijl we dit artikel schrijven is het al meer dan 444.000 keer gedeeld en heeft het bericht meer dan een miljoen interacties gekregen.

โ€œWoorden kunnen niet beschrijven hoe groot onze dank is voor deze goede daad. We zijn allemaal samen!โ€ schreef een gebruiker.