Vrouw ziet ineens niet goed en de artsen vinden dit in haar ogen ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Vrouw ziet ineens niet goed en de artsen vinden dit in haar ogen ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

16 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Een vrouw van 67 in Groot-Brittanniรซ had al een tijdje last van wat ze een blauwe massa in haar oog noemde. Volgens haar waren haar ogen gewoon droog en was het misschien te wijden aan haar leeftijd. Niets bleek minder waar te zijn toen ze een katarakt-operatie onderging waarbij chirurgen 27 lenzen in haar oog vonden!

Het is inmiddels al een jaar geleden maar werd onlangs pas gepubliceerd in de British Medical Journal. Ze hadden totaal niet op deze ontdekking gerekend tijdens een katarakt-operatie. Ze hadden nog nooit zoiets meegemaakt en het was een chaos. Maar liefst 17 lenzen waren helemaal samengeklikt in รฉรฉn oog. Hoe zou ze dat niet hebben kunnen opgemerkt?

Ze dachten dat het wel klaar was na de eerste 17 contactlenzen, maar ze vonden er al snel nog 10. De vrouw droeg al 35 jaar wegwerplenzen die om de maand vervangen moeten worden. De oogarts zag ze niet vaak. De operatie moest verder worden uitgesteld, omdat het risico op ontstekingen veel te hoog was. Inmiddels maakt ze het al veel beter.

https://www.youtube.com/watch?v=jMKBijHFFWI