Ze ontdekken iets schokkends in hun nieuwe huis en moeten bijna alles afbreken om ervan af te komen ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Ze ontdekken iets schokkends in hun nieuwe huis en moeten bijna alles afbreken om ervan af te komen ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Een jong stel in Leeds, Groot Brittanniรซ, was dolblij om in hun nieuwe huis te gaan wonen, maar het veranderde al snel in een nachtmerrie toen ze ontdekten dat er een slangennest het huis terroriseerden. In een wanhopige poging de beesten te vangen hebben ze de tent afgebroken, maar nog altijd tevergeefs.

Rebecca West (23) dacht eerst dat het muizen waren, maar het bleken toch slangen te zijn toen ze een huid vonden. Het nest bleek onder het bad te zitten. Rebecca en haar man Daniel Bodally (31) sloopten vervolgens de hele badkamer om de beesten te vinden en te vangen. Het zou gaan om de Noord-Afrikaanse korenslang.

Deze slangen worden รฉรฉn tot twee meter en kunnen in รฉรฉn keer wel 25 eieren leggen. Daniel is inmiddels al een keer gebeten. Het zijn wurgslangen, want het heeft geen effect gehad. Rebecca vreest echter wel voor het leven van haar 17 maanden oude zoontje. Ze zouden hem ‘s nachts zo maar kunnen wurgen.

Zowel de verhuurders als de gemeente doen het minimale voor het stel en dus staan ze er alleen voor. Later bleek dat de vorige bewoners de slangen als huisdieren hielden en ze achter hebben gelaten.