Ze ziet dat haar klasgenootje honger heeft. Als hij even wegloopt pakt ze snel zijn lunchtrommel โค๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

Ze ziet dat haar klasgenootje honger heeft. Als hij even wegloopt pakt ze snel zijn lunchtrommel โค๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

16 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Het is niet altijd makkelijk om te weten waar mensen doorheen gaan door slechts naar ze te kijken. Met name kinderen kunnen de geheimen achter hun trieste gevoelens heel goed verborgen houden.

Zelfs als het duidelijk is dat er iets mis is, schamen ze zich vaak te erg om toe te geven dat ze hulp nodig hebben. Maar wat zou er gebeuren als iedereen de mensen om ons heen die hulp nodig hebben een handje zouden helpen? Zou de wereld dan niet een veel betere plek zijn?

Deze video, gemaakt door The Norwegian Directorate for Children, Youth and Family Affairs, laat op een fantastische manier zien hoe een klein gebaar een groot verschil kan maken. De video begint in de klas van een basisschool, waar alle studenten hun lunch eten โ€“ op รฉรฉn jongen na.

Hoewel hij wel een lunchtrommel heeft meegenomen van thuis, heeft de jongen een gevoel dat er niet veel in zit. En open het voorzicht, en inderdaad, er zit niets in. De jongen kijkt beschaamd rond, steekt zijn hand in de lucht en vraagt of hij naar de wc mag.

Hij loopt alleen door de gang, drinkt wat water, en kijkt uit het raam en wenst dat hij ergens anders was. Als de jongen terugkomt in de klas, zitten alle klasgenoten lekker te genieten van hun lunch.

Hij wil vervolgens net zijn lunchtrommel wegstoppen als hij iets vreemds opmerkt. Het weegt meer dan eerst. Verbaasd schudt hij ermee en realiseert zich wat er in zit.