Het kleine meisje geeft haar hond een teken als ze ziet hoe een man haar besluipt ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

Het kleine meisje geeft haar hond een teken als ze ziet hoe een man haar besluipt ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

8 juli 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Ze zijn als onze beste vriend, ze zijn altijd trouw aan hun familie en ze houden vaak van knuffelen. Maar ze zijn ook handig als dingen eng worden. Bijvoorbeeld, als waakhonden โ€“ en vooral als ze reageren op commandoโ€™s zoals de Duitse herder Arko.

Veel mensen denken dat waakhonden blaffen tegen potentiรซle indringers. En het klopt dat waakhonden in het algemeen niet opgevoed worden om zo gezinsvriendelijk te zijn als andere honden. Maar een Duitse herder genaamd Arko, die werd opgeleid in een trainingscentrum voor waakhonden in New Hampshire, werd opgevoed als een schat van een hond. โ€œDe beschermhonden getraind door Protection Dogs Plus bieden het beste: veilige persoonlijke bescherming en een liefhebbend huisdier.

Van onze familie tot de uwe, wij zijn toegewijd aan het trainen van de meest betrouwbare honden die bescherming bieden, terwijl u uw perfecte gezinsvriend heeft, โ€œzegt Protection Dogs Plus eigenaar en hoofdtrainer Khaled Behisy. De onderstaande clip laat zien hoe goed opgeleid Arko en zijn collegaโ€™s zijn. Veel waakhonden vergeten hun baasjes wanneer ze een ongenode gast aanvallen. Maar Arko leerde zijn eigenaar zorgvuldig te beschermen, in dit geval een vijfjarig meisje genaamd Lyla, die aanzienlijk kleiner is dan de Duitse herder. Arko luistert met puntige oren naar Lylaโ€™s elk woord, en wanneer het kleine meisje het bevel geeft, gaat hij naar voren en grijpt de arm van Khaled, die als een indringer in de video optreedt.