Zie jij wat er niet klopt aan deze foto? πŸ˜‚πŸ˜‚(1 minuut lezen)

Zie jij wat er niet klopt aan deze foto? πŸ˜‚πŸ˜‚(1 minuut lezen)

6 september 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Deze foto gaat rond op het internet, want er is iets wat niet klopte op de foto. Zie jij wat het is? Er is iets mis gegaan tijdens de bewerking.

De Britse man wou graag een foto maken met zijn broer, zijn neefjes en nichtjes toen zij een dag weg waren. Hij had die dag geen statief bij zich, dus besloot hij om twee verschillende foto’s te nemen. En deze ging hij bewerken in een fotobewerkingsprogramma. β€œHet duurde meer dan een maand voor ik door had dat er iets niet klopte”, lacht de man op Imgur. En inderdaad, als je goed kijkt, zie je dat een van zijn nichtjes ineens een extra arm heeft. En als je het eenmaal weet, denk je meteen: hoe kΓ‘n het dat ik dat net niet zag?

Wat grappig dat het voor hem een maand duurde voordat hij zag wat er mis was aan de foto. En dat de foto al vele malen is gedeeld op het internet vindt hij geweldig. Want tja iemand die er meer verstand van heeft die zou het opgevallen zijn, dat de foto niet klopt. Maar dat had hij niet door tijdens het bewerken, anders had hij het wel meteen veranderd.