Het ziet er schattig uit, maar blijf er vanaf! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Het ziet er schattig uit, maar blijf er vanaf! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

We hebben al zo veel vreemde wezens op het internet zien langskomen dat we denken dat we nergens meer versteld van zullen staan. Er zijn inmiddels zo veel verschillende soorten dat we bijna niet meer weten wat wat is.

Dat is niet zo erg als we het over beestjes op het internet hebben, maar het wordt een wat serieuzere zaak als er bepaalde beesten in jouw omgeving leven. Het kan zijn dat je iets tegen komt waarvan je geen flauw idee hebt wat het is. Raak het dan vooral niet aan.

Dit schattig uitziende wezentje werd namelijk recentelijk in de VS gesignaleerd en veroorzaakt niks anders dan ellende. Dit harige beestje heeft de naam “puss caterpillar.” Je kan hem door zijn donzige vacht bijna niet missen. Let daarom ook vooral op met je kinderen.

Gelukkig is hij niet dodelijk, maar dit maak je toch echt liever niet door. Het meest angstaanjagende aan die lieve maar oh zo gevaarlijke beestje is dat je letterlijk het gif in je aderen kan voelen branden.

Kinderen kunnen met hun grijpgrage handjes namelijk nergens van afblijven. Ze willen meteen alles wat er lief en schattig uit ziet aaien, maar dat moet je bij deze jongen dus absoluut niet doen. Onder dat zachte vachtje van hem zitten pijnlijke, giftige stekels verborgen.

Het voelt een beetje alsof je door een wesp geprikt wordt, maar ook word je er misselijk van, ga je zweten en gebeurt er nog veel meer. Gelukkig is hij niet dodelijk, maar dit maak je toch echt liever niet door.

Het meest angstaanjagende aan die lieve maar oh zo gevaarlijke beestje is dat je letterlijk het gif in je aderen kan voelen branden. Mocht je wel slachtoffer worden van een lelijke beet, plak dan een stuk tape op de zere plek en trek deze er af in de hoop dat de stekeltjes uit je huid worden verwijderd.