Deze tiener vond een verlaten gebouw in het bos en schreeuwde om een echo te horen weerklinken, een echo was echter niet het enige wat hij hoorde.. ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(2 minuten lezen)

Deze tiener vond een verlaten gebouw in het bos en schreeuwde om een echo te horen weerklinken, een echo was echter niet het enige wat hij hoorde.. ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(2 minuten lezen)

6 september 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Tieners houden ervan griezelige plekken te verkennen en maar weinig dingen zijn net zo eng als een verlaten gebouw.Toen Izaak Eglington-Watts en zijn vriend Emily tijdens het wandelen een verlaten gebouw in het bos vonden, waren ze meteen enthousiast.

Ze waren voorzichtig maar besloten het gebouw te bekijken. Ze ontdekten dat het hun stemmen goed droeg, dus besloten ze er in te schreeuwen om te zien of ze een echo konden krijgen. Ze hadden geen idee dat ze op het punt stonden helden te worden.
Izaak liep naar een opening in het gebouw en riep binnen: “Hallo!” Hij hoorde niet alleen zijn echo, hij hoorde iemand terug roepen. Een schorre stem antwoordde en gaf Izaak onmiddellijk koude rillingen. Hij snelde naar zijn vriend Emily, die twijfelde of hij รผberhaupt iets hoorde.

De tiener legde uit:
“Ik dacht dat ik mijn hoofd erin zou steken en toen begon ik ‘hallo’ te roepen om het te horen weerklinken. Ik klom er toen in en vroeg Emily of ze ook mee wilde komen, maar ze zei ‘nee’. Toen klom ik naar een ander deel dat naar een ander gat leidde en schreeuwde weer hallo, en toen kreeg ik een antwoord terug . Het deed me kennelijk schrikken omdat het daar pikzwart was en het enige dat ik had was mijn telefoonflits, maar ik kon niets echt zien. ”

Hij nam zijn telefoon terug naar de opening en schreeuwde opnieuw. Deze keer nam hij de reactie op die hij ontving. Emily en Izaak hadden een man gevonden die al meer dan een maand vermist was. Zijn naam was James Thompson.

Hij had om water gevraagd en de tieners wisten niet hoe ze hem moesten redden. Ze liepen naar de trailhead en ontmoette twee parkwachters, die Thompson hielpen redden. Thompson woonde enkele weken in het bos toen hij zijn enkel bezeerde en in het gat viel. Als de twee tieners niet mee waren gekomen, zou hij waarschijnlijk niet veel langer hebben geleefd. Hij had het bijna twee weken in het hol overleefd.

In feite zei een woordvoerder van de politie: “Hij was zo uitgemergeld en uitgedroogd dat als hij er nog een paar dagen was geweest, hij het misschien niet zou overleven. Hij heeft heel, heel veel geluk dat hij uiteindelijk werd gevonden toen hij er was. ‘