Ze weigert te geloven dat haar 15-jarige dochter zwanger is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Ze weigert te geloven dat haar 15-jarige dochter zwanger is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

16 december 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Sommige ouders kunnen maar niet geloven dat hun kinderen niet altijd eerlijk tegen ze zijn. De 15-jarige dochter van deze moeder bewaarde een groot geheim, maar haar moeder kon maar niet geloven dat ze de waarheid niet sprak..

Haar dochter Mandy was al enige weken misselijk en uiteindelijk besloot de moeder om haar dochter mee te nemen naar de dokter. Ze wisten niet wat er aan de hand was. Tijdens hun afspraak vroeg de dokter wat er aan de hand was.

De moeder vertelde dat haar dochter Mandy eetbuien had, ‘s morgens over moest geven en flink aankwam qua gewicht. De dokter onderzocht het meisje en vertelde Mandy dat 4 maanden zwangerwas. De moeder kon haar oren niet geloven en weigerde ook de diagnose van de dokter te geloven! Volgens haar was haar meisje nog nooit alleen geweest met een man.

De dokter staarde uit het raam naar buiten terwijl moeder en dochter met elkaar in gesprek waren. De moeder sprak de dokter aan en vroeg hem of er iets mis was. De dokter antwoordde vervolgens: โ€œNee, niet echt. Het is alleen: de laatste keer dat dit gebeurde werd Jezus geboren stapte hij op als onze messias. Denk maar niet dat ik dit bijzondere moment ga mislopen!โ€