Moeder koopt een pizza voor een dakloze man en komt er dan achter wie hij echt is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(2 minuten lezen)

Moeder koopt een pizza voor een dakloze man en komt er dan achter wie hij echt is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(2 minuten lezen)

16 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Dakloos zijn is iets wat niemand zou willen. Iedereen heeft wel eens moeilijke periodes in zijn leven en ik weet dat velen periodes doormaken waarbij ze het financieel moeilijk hebben.

Daklozen zijn bijna onzichtbaar voor velen van ons. We vermijden ze het liefst of zien ze gewoon niet. Het moet alles voor ze betekenen als iemand ze wel ziet staan. En aan het eind van de dag zijn we allemaal mensen, en verdienen we allemaal evenveel respect en waarde. De Franse Karine Gombeau was op bezoek in New York toen ze een dakloze man over straat zag lopen die door de vuilnisbakken ging. Ze had nog wat pizza over in een tasje en besloot het aan de man te geven. Ze vond dat hij er hongerig uitzag en wel een extra maaltje kon gebruiken. Wat ze niet wist, is dat de man eigenlijk helemaal niet dakloos was.

Een paar dagen laten las ze het verhaal op het nieuws en kwam ze erachter wie de man eigenlijk was. Dit verhaal ging een paar jaar geleden de ronde maar we vinden het te goed om het niet te delen, vanwege de belangrijke boodschap. In april 2014 bezocht Karine Gombeau New York met haar echtgenoot en zoon. Ze was net in een pizzeria geweest en had nog wat pizza over die ze later zou op eten. Ze veranderde van gedachten toen ze een vermoeide dakloze man zag lopen die door de afvalbakken ging. Ze ging naar hem te en bood hem de pizza aan. Ze vertelde aan Today โ€œIk zei, หœJe suis dรฉsolรฉe (Het spijt me), maar de pizza is koud,โ€ maar de man leek blij en dankbaar.

Karine en de dakloze gingen hun eigen weg en ze dacht er later niet meer over na. Tot twee dagen later. Een personeelslid uit het hotel waar ze verbleef kwam naar haar toe met een krant in haar hand. Op de foto was Karine te zien โ€“ met de dakloze. Ze was verbaasd en geschokt, toen ze de kop las en de naam van Richard Gere zag staan. De Hollywoodster zelf. Ze kon het niet geloven.

De acteur was zich aan het voorbereiden op zijn rol in โ€œTime Out of Mindโ€ waar hij een dakloze speelt. Om in zijn rol te komen had hij een middag vermomd als dakloze doorgebracht op de straten van New York, schrijft Today. Richard Gere is een geweldige acteur. Hij lijkt op een echte dakloze op de straat. Niemand zag hem die dag. Behalve Karine.โ€œZe was een complete vreemdeling die hem zag acteren. Het is een mooi verhaal.ยจ vertelde de managers van Gere aan Today.