17-jarig meisje veroorzaakt een verschrikkelijk ongeluk waarbij ze zelf om het leven komt. Na een onderzoek komen ze achter de oorzaak van de crash 😱😒(1 minuut lezen)

17-jarig meisje veroorzaakt een verschrikkelijk ongeluk waarbij ze zelf om het leven komt. Na een onderzoek komen ze achter de oorzaak van de crash 😱😒(1 minuut lezen)

6 september 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Op 22 februari werd de 17-jarige middelbare school student Camryn Callaway gedood bij een gewelddadig auto-ongeluk. Het incident was een tragedie voor de hele gemeenschap – haar familie was diepbedroefd.

De botsing verliet de auto van Camryn als niets dan een wrak. Camryn zelf werd onmiddellijk gedood. Na een onderzoek door de politie, werd vastgesteld dat Cameryn werd afgeleid door te proberen te sms’en op haar telefoon tijdens het rijden; dit was wat haar ertoe bracht direct in de voorligger te rijden.

Camryn’s moeder, Michelle Lunsford, heeft gezegd dat haar dochter haar telefoon nooit heeft gebruikt toen ze achter het stuur zat. Ze heeft er echter voor gekozen om de bevindingen van het onderzoek niet te betwisten.

Ze wil nu dat anderen de verwoesting van de auto van haar dochter zien, in de hoop dat meer mensen zullen begrijpen hoe gevaarlijk het is om je telefoon te gebruiken tijdens het rijden.

“Ik denk dat een visueel moet worden gezien. Ik weet voor mij, ik ben een visueel persoon en om mijn kind in een kist te zien die niet langer bij ons is, dat is visueel voor mij en mijn familie, “zei Michelle, volgens WKRG. Ze vervolgde: “Camryn was mijn hart. Zij was de reden dat ik leefde en nu heb ik gewoon een nieuwe focus op het leven. Ze is hier niet meer. Ik wil haar gewoon eren. ‘