De vrouw maakt een grote fout door deze ‘zwerfhond’ te redden ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚(1 minuut lezen)

De vrouw maakt een grote fout door deze ‘zwerfhond’ te redden ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜‚(1 minuut lezen)

30 november 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

In Nederland is het gelukkig zo dat er haast geen dieren op straat hoeven te leven. Je moet hier dan ook wel echt heel erg goed zoeken om een hond op straat te kunnen zien lopen, zonder dat daar een baasje bij loopt natuurlijk.

Dit komt, omdat er in Nederland genoeg geld is om alleenstaande honden op te kunnen vangen in de verschillende asiels. Voor veel andere land gaat dit niet op en daar is er voor de honden dus geen uitweg wanneer ze op straat zijn beland.

In deze video krijg je te zien dat een vrouw in haar tuin een ondervoede hond vond en deze vrouw vond dat ze wat moest doen. Ze besloot het dier te voeden en vervolgens bracht ze de hond naar een dokter. Daar deed men al snel een heel erg bijzonder ontdekking, omdat men erachter kwam dat men niet met een hond maar met een coyote te maken had.

Dit is natuurlijk wel even iets anders, omdat een coyote natuurlijk een echte jager is. Gelukkig zijn er verder geen gewonden gevallen en is deze coyote nu ook in goede handen beland en is hij van de straten af!