Vrouw rijdt door als de slagbomen op een brug naar beneden zijn ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Vrouw rijdt door als de slagbomen op een brug naar beneden zijn ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

1 juli 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Verkeersregels zijn er om een reden, niet alleen voor onze eigen veiligheid maar ook voor die van anderen. De meeste mensen weten dat het negeren van een stopbord, slagbomen of een rood licht levensgevaarlijke gevolgen kan hebben.

Zoals overal in de VS werd op 4 juli ook in de stad Menasha in Wisconsin de Amerikaanse onafhankelijkheid gevierd. In de video zien we de brug bij Racine Street in beweging, met de slagbomen naar beneden en flitsende verkeerslichten. Niettemin besloot de vrouw om de slagbomen en de lichten te negeren en probeerde ze om de brug alsnog over te steken. De afloop was helaas redelijk voorspelbaar: de vrouw viel in het gat tussen de weg en de brug. Niemand weet wat deze vrouw bezielde.

Getuigen repten zich meteen ter plaatse en redden de vrouw uit haar benaderde situatie. Even later werd ze naar het ziekenhuis afgevoerd, waar ze behandeld werd voor verwondingen aan haar gezicht. Er werden verder geen gegevens vrijgegeven over de identiteit of de motieven van de roekeloze fietser. Heel wat mensen veronderstellen dat ze tijdens de feestelijkheden van 4 juli te diep in het glas had gekeken.

BEKIJK VOLGEND ARTIKEL