37 jaar na haar adoptie krijgt ze een brief die haar leven op zijn kop zet 😱❤(2 minuten lezen)

37 jaar na haar adoptie krijgt ze een brief die haar leven op zijn kop zet 😱❤(2 minuten lezen)

16 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

In 1978, toen ze pas geboren werd, werd Jen afgestaan voor adoptie. Ze verbleef drie maanden in de pleegzorg voor ze werd geadopteerd door twee zeer lieve ouders. Toen Jen 7 jaar was, kreeg ze echter te horen dat ze geadopteerd werd en dat kwam aan als een echte schok.

Naarmate ze ouder werd begon ze op zoek te gaan naar antwoorden, zonder de lange en pijnlijke weg te beseffen die voor haar lag. Het was pas toen ze een brief ontving dat haar leven een positieve wending kreeg, en haar leven voorgoed veranderde. Voor mensen die werden geadopteerd, kan het zeer moeilijk en frustrerend zijn om hun biologische familie op te sporen. Zeker als je biologische familie niet gevonden wilt worden.

Jen keek in tal van bestaande databanken, creëerden zelfs een familieboomstam en werd geïnterviewd door lokale televisiezenders in de hoop haar familie te vinden. Maar niets werkte. Ze was ervan overtuigd dat ze nooit te weten zou komen waar haar roots lagen. Ze zei dat ze gezichten begon te zien in menigten, en zich afvroeg of het misschien hun zus, moeder of broer konden zijn.

Maar dankzij een expert die zijn hulp aanbood in het opsporen van haar familie, en zo een verre neef vond, kon ze misschien haar overgrootmoeder vinden. Dankzij de genealogie-expert konden ze haar biologische moeder, en 7 mogelijke broers en zussen traceren! “Toen ik de foto’s zag, wist ik dat zij het waren,” zei Jen op haar YouTube-kanaal.

Ze schreef een aangetekende brief naar haar familie, maar er kwam nooit reactie op en ook niemand kwam de brief ophalen in het postkantoor. Daarom dacht Jen dat haar familie niets met haar wilde te maken hebben. Maar toen kreeg ze een berichtje op Facebook. Het was haar zus.

Voor ze het berichtje opende, was ze overtuigd dat er zou staan “laat ons met rust”. Maar niets was minder waar toen ze “dag mijn kleine zusje” las, “moeilijkste beslissing van mijn leven” en “ik heb altijd van je gehouden”.

De volgende dag sprak ze voor het eerst met haar biologische moeder en kreeg ze te horen dat ze de brieven nooit opende uit vrees dat de brieven vol haat zouden. Twee maanden later pakte ze haar koffers en reed ze met haar familie, maar liefst 17 uren om haar biologische familie in Georgia te ontmoeten.

Het was een emotionele ontmoeting, maar ook een zeer vreugdevolle om iedereen te leren kennen. Bovendien kon haar eigen zoon nu ook zijn neven en nichten leren kennen.