Tijdens haar bruiloft houdt ze een plaatsje vrij voor haar zoon die niet meer bij ons is ๐Ÿ˜ขโค(1 minuut lezen)

Tijdens haar bruiloft houdt ze een plaatsje vrij voor haar zoon die niet meer bij ons is ๐Ÿ˜ขโค(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Becky werd gedwongen om de grootste nachtmerrie van elke moeder te ervaren. Haar zoon Triston overleed op 19-jarige leeftijd en ondanks dat dit de pijn is die geen enkele ouder zou moeten voelen bleef ze moedig doorgaan met haar leven en ging niet bij de pakken neer zitten. Twee jaar later trouwt ze met de man van haar dromen.

Zij en haar toekomstige echtgenoot Kelly hadden elk klein detail gepland voor hun speciale dag, natuurlijk ook ter nagedachtenis aan zoon Triston. Becky dacht elke seconde van deze dag aan hem en liet zelfs een stoeltje leeg voor hem tijdens de ceremonie. Er stond ook een prachtige boodschap op die de gasten met tranen in de ogen achterliet.

Wat ze echter niet wist is dat Kelly ook dacht aan haar overleden zoon die dag en hij had een speciale verrassing voor zijn bruid voorbereid. Vlak voor de ceremonie zou beginnen deed hij een mededeling en verscheen de 21-jarige Jacob. Becky had het niet meer en wist precies wie de jongen was en wat hij kwam doen.

Toen Triston overleed had Becky geregeld dat zijn organen gebruikt zouden worden voor degene die ze nodig hadden. Door haar gebaar hebben vijf mensen een tweede kans verdiend waaronder Jacob, die Triston’s hart kreeg. Kelly heeft dus geregeld dat hij vanuit de andere kant van Amerika over kon vliegen en bij de bruiloft kon zijn.

Becky mocht zelfs een stethoscoop gebruiken om naar het hart van haar eigen zoon te luisteren en kon haar geluk niet op. Ze sprong op en neer als een klein kind, blij dat het hart van haar zoon het leven van een ander gered heeft. Dankzij Becky’s geschenk van het leven zal Triston altijd voort leven.

Toen dit schouwspel zich afspeelde had geen enkele gast droge ogen en we kunnen niet zeggen dat we dat niet begrijpen. Als we er waren geweest zouden we waarschijnlijk ook als baby’s gejankt hebben. Jacob kwam vanuit San Diego en dit is een moment dat hij voor geen goud gemist zou willen hebben.