Tijdens het eten krijgt de jongen een stekende pijn in zijn keel en zijn ouders nemen hem direct meer naar het ziekenhuis ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

Tijdens het eten krijgt de jongen een stekende pijn in zijn keel en zijn ouders nemen hem direct meer naar het ziekenhuis ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ฑ(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

De zomervakantie is de perfecte tijd om even een paar weken te ontspannen zodat je er weer een jaartje tegen aan kan. Toch moet je naast het ontspannen ook goed opletten, want ongelukken schuilen in een klein hoekje. Kinderen moeten genoeg drinken, beschermd worden tegen verbranding en schoenen met goede zolen dragen.

Wat echter minder vaak gecontroleerd wordt zijn de barbecuespullen, want die zijn ook niet altijd even veilig. Het was een lekkere warme dag en Nadia zou samen met haar gezin gaan barbecuen. Zoon Anthony had zich al een tijdje verheugd, maar bij de eerste hap van zijn hamburger ging het al mis.

De jongen voelde meteen een stekende pijn in zijn keel en beschreef het als een naald die vast was blijven zitten. Ze konden meteen door naar het ziekenhuis, waar de dokter een scan afnam. De naald bleek een haartje te zijn uit de metalen borstel waarmee de grill schoon wordt gemaakt.

Het ding was al oud en dus was er een naald in Anthony’s keel terecht gekomen. Gelukkig werd de jongen snel geopereerd, maar hij liep wel een fikse infectie op. Gelukkig knapte hij op tijd weer op en kon hij toch nog van zijn zomer genieten. Let dus goed op de barbecuespullen en gooi alles wat oud is weg.