Deze uitgeputte moeder maakt haar baby steeds wakker – Dan vertelt ze op Facebook waarom.(1 minuut lezen)

Deze uitgeputte moeder maakt haar baby steeds wakker – Dan vertelt ze op Facebook waarom.(1 minuut lezen)

2 januari 2018 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Haar zoontje was amper vier maanden oud toen het last had van kinkhoest. Rebecca heeft op haar Facebook haar zorgen geuit voor mensen die hun kinderen niet laten inenten. Wat erg dat je dit overkomt als ouder zijnde, maar vooral voor je kind.

De Australische moeder schreef op Facebook:
“Oké, laat de haters maar komen nu. Maar ik ben moe. Verdorie moe. Ik zit hier al drie weken te vrezen dat mijn zoon bij elke hoest gaat stoppen met ademen. Elke keer opnieuw. Ik ga dit aan niemand anders overlaten, omdat ik gewoon niet kan slapen.” “Dus voor zij die twijfelen om jezelf en je kinderen te laten vaccineren, kan deze video je misschien overtuigen. Dit is hoe een kinkhoest eruitziet bij een baby van vier maanden – de hoest begon 23 dagen geleden en ze zeiden dat het ergste nu wel voorbij moest zijn. Het kan nu zelfs tot 100 dagen duren en dat komt allemaal omdat ik een simpele verkoudheid aan hem heb doorgegeven.”

Bekijk ook:  Jongen krijgt als straf meest bizarre tattoo óóit op zijn arm getatoeëerd

“De artsen zeiden dat ze niet meteen iets kunnen doen. Het enige wat je kunt doen is zuurstof geven en hopen dat ze goed zelfstandig blijven ademen. Ik geef er niet om dat vaccinnaties bijwerkingen hebben, want iedereen reageert anders op voeding, producten en medicijnen. Ik geef er niet minder om, tenzij op een dag bewezen zou worden dat ze niet werken.” “En weet je waarom? Omdat ik dan toch minstens geprobeerd heb om dit te voorkomen, en niet zit af te wachten en niets doe … want niets doen gaat gewoon in tegen elke vezel in mij als moeder. Niets doen is gewoon fout.” “Dus deel dit alsjeblieft en verspreid bewustwording … geen onzin. Dit wordt erger omdat mensen zich niet laten inenten. Oh, en als je de hoest hebt en buiten komt, bedek dan in godsnaam je mond!”

Bekijk de beelden in de volgende video: