De wereld reageerde geschokt toen ze zagen wat de man met het 4-dagen oude kind deed. Kan jij dit aanzien?(1 minuut lezen)

De wereld reageerde geschokt toen ze zagen wat de man met het 4-dagen oude kind deed. Kan jij dit aanzien?(1 minuut lezen)

2 januari 2018 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Wat deze man doet met pasgeboren kinderen doet iedereen verbazen. De mensen reageren geschokt als ze zien wat hij allemaal met de baby’s uitvoert. Zou jij dit toelaten?

Deze baby is pas vier dagen oud, maar heeft kolieken waardoor hij niet kan slapen. Zijn ouders brengen hem naar een van de beste chiropractor Dr. Ian Rossborough uit Melbourne, Australië. Wat hij dan met de baby doet, schokt iedereen!

Volgens de Dr. voelen de kinderen zich na zijn behandeling beter en slapen dan als een roosje. Niet iedereen is gecharmeerd van zijn methode en de meningen onderling zijn aardig verdeeld. Maar als dit helpt bij je kind, zou jij het dan overwegen om naar zo’n chiropractor te gaan?

Bekijk ook:  Moeder probeert haar zoon te doden door hem in het hoofd te schieten.

Hij zorgt er immers voor dat de ouders eindelijk zelf kunnen rusten, omdat hun kind uiteindelijk eens gaat slapen. Het ziet er niet kindvriendelijk uit, maar zoals je kan zien op de video heeft het daadwerkelijk effect. Dit is voor het eerst dat ik het zag, en vond het heftig om ernaar te kijken. Ik zou zeggen bekijk de beelden in onderstaande video om zelf je mening erover te geven.

Bekijk de beelden in de volgende video:
https://youtu.be/dY71F0CVneQ

BEKIJK VOLGEND ARTIKEL