Man hoort geluiden uit zijn auto komen – Wat hij ziet als hij de deur open doet is onbeschrijfelijk.(1 minuut lezen)

Man hoort geluiden uit zijn auto komen – Wat hij ziet als hij de deur open doet is onbeschrijfelijk.(1 minuut lezen)

2 januari 2018 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Deze man gaat naar beneden omdat hij iets verdachts hoort uit zijn auto, eenmaal bij zijn auto t zijn aangekomen weet hij niet wat hem overkomt. Dit zal je maar overkomen, de volgende keer denk je nog een keer na voordat je naar beneden zal gaan.

Deze man woont met zijn gezin ver van de drukke bewoonde wereld, hij hoorde iets verdachts uit zijn auto. Het leek op een vrouw die gekke geluiden maakte, dus hij besloot om te kijken wat er aan de hand was. Hij dacht dat er inbrekers in zijn auto zaten, zijn vrouw pakt de camera erbij en begint alles te filmen. Maar als hij bij zijn auto is aangekomen en doet de deur open, moet hij voor zijn leven rennen. Hij had niet verwacht dat hij beren zou aantreffen.

Bekijk ook:  Vader belt politie bij vermissing zwangere vrouw en hun 2 kinderen en dan ontdekken ze het onvoorstelbare

Dit is voor het gezin niet de eerste keer dat zij iets bizars mee maken in hun woonplaats. Ze hebben eerder een orkaan moeten doorstaan, en nu zijn er beren in hun auto terecht gekomen. Hoe bizar is dit wel niet, hopelijk zal dit nooit meer gebeuren. Hopelijk zijn de van de schrik bekomen en kunnen ze er achteraf om lachen. Zij hebben in ieder geval een mooi verhaal te vertellen tijdens familie-uitjes.

Bekijk de beelden in de volgende video: