De agente staat doodstil, midden op de weg en het duurt even voor mensen door hebben wat zij aan het doen is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

De agente staat doodstil, midden op de weg en het duurt even voor mensen door hebben wat zij aan het doen is ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

11 juli 2019 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Een flinke regenstorm in Price George County (Verenigde Staten) waarbij een politieagent voor een heel bijzonder tafereel zorgt.

Carolyn Hammett en haar echtgenoot moesten stoppen voor een agent die midden op de weg stond. Zeleek hulp nodig te hebben, maar stond te glimlachen in de stromende regen. De man besloot de agent een paraplu aan te bieden en zag dat de politieagent een schildpad veilig hield die de weg over aan het steken was.

Agent Shamise vertelde het stel dat ze de schildpad had gezien en bang was dat die aangereden zou worden. Ze had de dierenpolitie gebeld, maar die waren er nog niet. Carolyn vertelde: โ€œIk kon niet geloven dat ze daar die schildpad bewaakte in al die regen. Niet veel mensen zouden dat doen, ongeacht hun beroep. Ze diende in alle betekenissen van het woord.”

Carolyn en haar man besloten te helpen. Samen wisten ze de schildpad op te tillen en in veiligheid te brengen in een wild gebied, ver weg van verkeer. De agente bedankte hen voor hun hulp. Carolyn en haar echtgenoot konden door en de agente ging verder met haar werk.