Terminaal zieke man zingt afscheidslied ๐Ÿ˜ขโค(1 minuut lezen)

Terminaal zieke man zingt afscheidslied ๐Ÿ˜ขโค(1 minuut lezen)

15 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Muziek is iets wat voor veel mensen een ontzettende grote betekenis heeft. Wanneer je jezelf namelijk heel erg slecht voelt dan is muziek iets dat jou er weer bovenop kan krijgen. Je kunt al je emoties namelijk de vrije loop laten wanneer je naar muziek luistert.

Ook wanneer je muziek maakt kun je dit in misschien nog wel sterkere mate doen. Wij zouden ons dan ook geen wereld meer zonder muziek voor kunnen stellen, omdat het de wereld dus juist zo ontzettend veel kleur geeft.

In deze video zie je een man die helaas in het ziekenhuis ligt. Hij is ernstig ziek en de kans is zeer klein dat hij nog lang te leven heeft. Iets wat hem altijd op de been gehouden heeft is muziek en hij vindt het dan ook fijn om voor vrienden en familie nog รฉรฉn keertje te zingen. Wanneer hij begint te zingen, beginnen de tranen natuurlijk ook rijkelijk te vloeien.

Dit is niet meer dan normaal, want de familieleden hebben waarschijnlijk ook wel door dat dit misschien wel de laatste keer is dat ze hem zullen horen zingen.

My wonderful brother, Marc Wright, singing The Dance last nightWe have been getting a lot of requests to help financially to cover his medical bills and funeral expense, so we set up a GO-FUND-ME page. https://www.facebook.com/tommy.goran/posts/10155383740993207

Geplaatst door Michele Wright op Woensdag 24 januari 2018