Deze Hollywoodster deed iets geweldigs, maar pas na zijn dood kwam dit verhaal naar voren โค๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

Deze Hollywoodster deed iets geweldigs, maar pas na zijn dood kwam dit verhaal naar voren โค๐Ÿ‘(1 minuut lezen)

9 februari 2020 Uit Door Uitgelicht Nieuws

Tegenwoordig kun je gewoon trouwringen online bestellen, maar ooit kon je nog geen trouwringen online bestellen en moest je gewoon bij de juwelier. Ook Kyle en Kirsten moesten gewoon naar de juwelier in plaats van trouwringen online bestellen, en kwamen daar de perfecte trouwring tegen.

De ring kostte maar liefst $8.000 en op dat moment konden ze dat absoluut niet ophoesten. Ze proberen vervolgens toch maar te zoeken naar iets wat wel betaalbaar was, maar het was een grote teleurstelling. Ze laten hun nummer achter en besluiten het vervolgens maar op te geven en lopen de winkel uit.

Het lijkt een mislukte jacht te worden, maar dan belt de juewelier hen weer op. Ze wou dat ze toch nog even terug kwamen. Eenmaal terug gekomen overhandigt de eigenerasse het verbaasde stel de ringen. Ze stonden perplex, maar dan, 9 jaar later, komt Paul Walker om het leven en kwam zijn liefdadigheid boven water. Toen kwamen ze erachter dat het Paul Walker was die de ringen voor hen had betaald na het gesprek te hebben opgevangen.